Produse

Invertoare Huawei - Monofazat / Trifazat / Hibrid

Huawei Gold Partner (Cel mai bun preț din România)

Bună și bine ai venit în lumea energiei verzi alături de GTA Energy! Ești în locul perfect pentru a descoperi soluții exemplare pentru nevoile tale de energie solară, cu un twist inovativ și performanță garantată. Hai să-ți arăt de ce noi suntem alegerea potrivită pentru tine.


Soarele devine furnizorul tău de electricitate. Cu invertoarele solare Huawei de la GTA Energy, transformi energia solară în electricitate eficientă și de încredere. Fie că vrei să-ți pui pe picioare casa cu un sistem de 2 kW sau ai un proiect mai mare, chiar și pentru o afacere, avem invertoare în toate mărimile, de la 2 kW până la 100 kW.

Ce ne-a făcut să devenim Huawei Gold Partner? Produsele noastre sunt așa cum ne place nouă să le spunem, selecționate cu dragoste, pentru ca tu să ai parte de performanțe de top și să-ți țină mult timp companie. 
Și asta nu e tot! Echipa noastră pasionată este la fel de nerăbdătoare să-ți explice tot ce trebuie să știi despre invertoarele solare Huawei.

Hai să fim sinceri: fiecare proiect are un strop de unic în el. De-aia, noi venim în echipă cu soluții personalizate numai pentru tine. Împreună găsim cea mai bună soluție, special pentru nevoile tale sau… dacă ești instalator, pentru nevoile proiectelor pe care le ai.

Dar asta nu e tot! După ce ai ales invertoarele, suntem aici să te susținem cu toate detaliile tehnice, să-ți fie totul clar ca lumina zilei. Instalarea, configurarea și întreținerea devin jocuri de copii cu ajutorul nostru.

Și știi care este partea cea mai bună? Când alegi invertoarele solare Huawei de la noi, ești și tu parte din marea noastră viziune: un viitor verde și sustenabil. Fiecare energie produsă înseamnă mai puțin carbon în atmosferă și mai multă energie regenerabilă. Cu GTA Energy, nu alegi doar invertoare, alegi să faci parte dintr-o schimbare mare.

Închei cu o promisiune: suntem aici nu doar pentru produse, ci pentru călătoria ta într-un viitor curat și sănătos. E timpul să faci trecerea la energie verde cu ajutorul GTA Energy și invertoarelor solare Huawei. Hai, dă-ne un semn și să începem împreună această aventură energetică!

Date de contact si informatii suplimentare

Scrie-ne un mesaj si in cel mai scurt timp vei fi contactat(a) de catre unul din operatorii nostri.

Eveniment National pentru partenerii GTA Energy - Gold Partners Meeting (au participat si managementul Huawei Romania).