Produse

Despre noi

GTA Energy este un proiect din cadrul grupului de firme GTA, având o poziție semnificativă în industria energiei solare. Lansat la sfârșitul anului 2021, GTA Energy s-a impus rapid ca un importator de soluții fotovoltaice complete, specializându-se în furnizarea de invertoare Huawei și panouri fotovoltaice Canadian Solar.
Rezultatele remarcabile ale GTA Energy sunt evidențiate de cifra de afaceri impresionantă de peste 10 milioane de euro încheiată la finalul anului 2022. Această performanță semnificativă atestă angajamentul și expertiza companiei în industria energiei solare.

GTA Energy se bucură de statutul de partener Gold Huawei, ceea ce demonstrează relația strânsă cu Huawei în ceea ce privește achizițiile și implicarea în acest parteneriat de succes. În cadrul Huawei Fusion Solar Ecosistem Summit, eveniment desfășurat în Barcelona în septembrie 2022, GTA Energy a fost onorată cu premiul „NEW MARKET Breaktrough Award 2022”. Acest premiu recunoaște rezultatele excepționale obținute încă de la începutul parteneriatului și impactul său pozitiv în piața energiei solare.

În plus față de distribuția produselor Huawei, GTA Energy oferă servicii de consultanță specializată și asistență tehnică. Compania se angajează să ajute la reducerea emisiilor de carbon și să promoveze producerea de energie verde, contribuind la dezvoltarea unei lumi mai sustenabile.

Prin importul de soluții fotovoltaice complete și implicarea sa activă în parteneriate strategice, GTA Energy își propune să fie un jucător de top în industria energiei solare, aducând tehnologii avansate și soluții inovatoare pentru a satisface cererea tot mai mare de energie verde.

Ultimele produse

2.765,00 lei (fara TVA)

2.765,00 lei (fara TVA)

Prețul inițial a fost: 144.550,00 lei.Prețul curent este: 10.090,00 lei. (fara TVA)

Prețul inițial a fost: 12.780,00 lei.Prețul curent este: 10.020,00 lei. (fara TVA)